Фолксваген го најави голф Р 333, најмоќниот голф досега (ВИДЕО)
1684363431

Германците објавија и краток преглед на новото ограничено издание на голф Р.

Љубителите на овој модел да го означат 31 мај 2023 година за следење на светската премиера.